Felkészülni az elkerülhetetlenre, megelőzni az elkerülhetőt! - Gazdag Gazda Konferencia 4 helyszínen

2015. Aug. 18. 09:28

2015. szeptemberében kerül megrendezésre a Gazdag Gazda Konferenciasorozat, Kaposváron, Budapesten, Berettyóújfalun, és Szegeden. A szakmai rendezvények központi témája idén az agrometeorológia és az éghajlatváltozás rendkívül aktuális témakörei lesznek, így a program a „Hogyan reagáljunk a változó éghajlat kihívásaira a talaj-előkészítéstől a betárolásig?” alcímet viseli.
 


A konferenciák szakmai színvonalát neves, és a témában tapasztalt előadók, cégek garantálják.
 
A Fertilia szaktanácsadói is tartalmas, informatív előadásokkal várják a termelőket, a hagyományos műtrágyák mellett a jelen kor elvárásainak megfelelő, előremutató agrotechnológiai megoldásokat mutatunk be, így a mikrogranulált starterek jelentőségét és a talajra fókuszálva a talajtermékenység fokozásában rejlő lehetőségeket!
 
 
 
 
 
 
 
Választ adunk azokra a kérdésekre, hogy a jelen problémáira, mint a kiszámíthatatlan időjárás, az 1 főre jutó termőterületek drasztikus csökkenése milyen megoldási lehetőségek állnak rendelkezésünkre, hogyan érdemes a hatékonyságot fokozni az okszerű, tudatos növénytápláláson keresztül? 
 
A Gazdag Gazda Konferencia helyszínei és időpontjai:
 

Szeptember 7. Budapest
 
Vidótudósítás az első helyszínről:
 
Szeptember 10. Kaposvár
Szeptember 16. Berettyóújfalu
Szeptember 22. Szeged

 
A programot kerekasztal beszélgetés zárja!

Az izgalmakat a nap végi nyereményjáték sorsolás biztosítja, ahol értékes ajándékokat sorsolnak ki a résztvevők között. 

A pontos programról, az előadókról információt és bemutatkozó filmet talál a Magro.hu mezőgazdasági piactér weboldalán, ill. a rendezvényre jelentkezés is itt lehetséges: www.magro.hu/konferencia