Fertilia MEGOLDÁS-CSOMAG

2015. Okt. 15. 13:42

Segítünk, hogy maximalizálja nyereségét és hosszú távon biztosítsa a talaj kedvező kondícióját a hatékony műtrágyázon keresztül! Levesszük válláról a kötelező talajvizsgálat gondját, elkészítjük térítésmentesen a tápanyag-utánpótlási tervet Önnek!

Mind az 5 esetben IGEN-nel felelünk:
 
Nyereségmaximalizálás a hatékony műtrágyázáson keresztül? - igen
 
Összeállítjuk és legyártjuk az ÖN termőhelyéhez és termesztési céljaihoz legmegfelelőbb, az Ön egyedi igényére szabott műtrágya összetételt már 2 tonna mennyiségtől. Így Ön azt és annyi hatóanyagot juttat ki, amivel optimalizálja a terméshozamot és maximalizálja nyereségét!
 
Műtrágyázás a jövő talajáért? - igen
 
Egyedi összetételű műtrágyáink Rizodyne talajaktivátort tartalmaznak, mely egyedülálló hatóanyagaival dinamizálja a talaj mikrobiális életét, javítja a talaj szerkezetét, levegőzését és vízmegtartó képességét, növeli szervesanyag tartalmát. Rendszeres használatával hosszútávon biztosítjuk a talaj kedvező kondícióját!
 
Pontos tervezhetőség? - igen
 
Az Ön egyedi műtrágyáját szükség esetén tároljuk, majd a kért időpontban leszállítjuk!
 
 
 
Kötelező tápanyag-utánpótlási terv készítése? - igen
 
Szerződéses partnereink számára a kötelező tápanyag-utánpótlási tervet szakértő tanácsadóink ingyen elkészítik Önnek!
 
Agrártámogatás? - igen
 
Levesszük válláról az agrártámogatások igénybevételéhez szükséges kötelező talajvizsgálat gondját és szerződő partnereinknek visszatérítjük ennek teljes költségét!
 
Ne maradjon le!
 
Keresse a Fertilia tapasztalt szaktanácsadóit a 06-30-566-5386-os telefonszámon!