Pályázati módosítás - csomagolóberendezés

2014. Nov. 28. 10:51

A GOP-2.1.1-12/B-2013-1727 projektben kitűzött és honlapunkon 2013. április 2-ai dátummal bemutatott infrastruktúrális fejlesztési elképzeléseink a gazdasági körülmények változása, és a piaci igények módosulása miatt részben okafogyottá váltak, ill. módosultak, ezért kértük a szerződés módosítást annnak érdekében, hogy a pályázati összeget új gyártósor beszerzésére tudjuk fordítani.

Vállalkozásunk nagy számú megrendeléseinek kielégítésére szükségessé vált egy új gyártósor beszerzése, mellyel a saját gyártású műtrágyáinkat 1-5 kg, ill. 10-25 kg közötti méretekben is be fogjuk tudni csomagolni, ezzel az egyedi vevői igényeknek is meg tudunk felelni a jövőben. Továbbá a kapacitásfejlesztéssel lehetőségünk van új piaci szegmensben is értékesíteni magyar termékeinket. 
 
A projektben korábban bemutatott építési tevékenység nem valósult meg, azonban átszervezések történtek, hogy a kapacitásbővítéssel járó fejlesztéseknek megfelelő infrastruktúrális hátteret biztosítani tudjuk. A telephelyen belüli infrastruktúra átépítésre került, az őrző-védő rendszer alaphálózatát átépítettük.
 
A projektben korábban felvázolt információs technológiafejlesztés, és piacra jutási célok változatlanul megvalósulnak.