Hírek

UMG MICRO starter műtrágyák-az elképzeléstől a megvalósításig

Cégünk a közelmúltban új termékkel bővítette palettáját. Az UMG MICRO névre keresztelt starter műtrágyákkal kapcsolatos fejlesztésekről Simon Péter ügyvezetővel készített interjút az egyik szaklap munkatársa.  

2012. Okt. 15. 14:00
Tovább

Gramix starter NPK műtrágyák a Fertilia tavaszi ajánlatában

Startertrágyázással a csírázó, gyökeresedő növény kezdeti fejlődésének tápanyag ellátásáért. A kezdeti fejlődés élettani összefüggéseit tekintve a foszfor a legfontosabb tápelem ebben a szakaszban.    

2013. Febr. 6. 12:57
Tovább

Fertilia műtrágyázási technológia

Döntsön tudatosan! Válassza a Fertilia szakmai irányelvek alapján összeállított talaj- és kultúraspecifikus összetételeit a növény különböző fenológiai fázisaiban! Válassza a Fertilia műtrágyázási technológiát! A piaci versenyképesség szempontjából a növénytermesztési technológiák szerves része a megfelelő, okszerű műtrágyázás, mellyel az elvárt hozamot és minőséget költségtakarékosan és környezetkímélő módon érjük el. A Fertilia Kft-nél a megfelelő, okszerű műtrágyázás elvét követve, az elvárt hozam és minőség költséghatékony módon való elérése mentén fejlesztettük ki a kultúra specifikus, a növények fejlődési szakaszaihoz igazodó alap-, starter-, fejtrágya családjainkat. Nálunk a növény a főszereplő, amihez az alap viszont a talajunk!  

2012. Ápr. 19. 03:02
Tovább

Rizodyne talajaktivátor

Mit tud a Rizodyne talajaktivátor?   Milyen jótékony hatása van a Rizodyne talajaktivátornak a kukoricára és a napraforgóra?   

2012. Ápr. 19. 03:55
Tovább